luni, 21 martie 2011

O viaţă prin glod

Dacă ai fost blestemat şi ani de-a rândul drumul tău spre liceu, spre facultate şi spre serviciu a trecut şi încă mai trece prin apropierea Pieţei mici, cu siguranţă vei rămâne marcat pe viaţă. Nu mai punem la socoteală hainele şi papucii stricaţi de-a lungul timpului.

Toată zona Pieţei mici poate fi comparată cu o gaură de cur şi în cei şapte ani de mandat ai ţăranului cooperator de la Prelipca, situaţia s-a înrăutăţit de la an la an. Apogeul a fost atins în această iarnă, când, după cum se vede în pozele de mai jos, glodul trecea de glezne.

Între timp, a fost turnat la mişto nişte pietriş, dar situaţia per total nu s-a schimbat mai deloc. Toate căile de acces dinspre cartierul George Enescu spre Piaţa mică sunt obstacole cu gropi adânci acoperite cu noroi şi belţi puturoase.
 
 

2 comentarii:

  1. cunoaştem, tovarăşe, cunoaştem... mi-a marcat 3 ani de traseu C4-USV/C4-Rynox şi retur...

    RăspundețiȘtergere
  2. norocul tău că nu te-ai născut la țară... acolo plăcere să mergi prin noroi până sub genunchi 1/3an... astea-s floricele
    nu zic, ar trebui să se facă ceva în sv, străzile sunt jale... un permanent șantier de lucru de când mă țin eu minte aici

    RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!