miercuri, 8 iunie 2011

"Bănăţenilor" le e frică de Mitică

Principala pârghie în slujba dezbinării neamului românesc este mândria de peluză a curului gol. Avem maldavanismul impus de Moscova şi îmbrăţişat de pulime pe pământul românesc dintre Prut şi Nistru, apoi avem bucovinismul, îmbrăţişat de oameni proşti şi fudui din două treimi ale judeţului Suceava (e doar la români prostia asta, că în regiunea Cernăuţi, deci în statul Ucraina, nimeni nu latră despre aşa ceva) şi în zona vestică avem mândria de bănăţean. Ce o fi un bănăţean, nu ştim, dar ştim clar că acum bozgorimea şi sălbaticii sârbi, care nu au curaj să zbiere separatismul în stilul înapoiaţilor din secuime, au găsit şi ceva români inculţi şi o ard cu Republica Banat şi alte basme de tipul ăsta.

Am fost în Timişoara şi în 2010 şi în 2011. Oraşul arată jalnic şi sunt cel puţin 10 altele în România peste el. Prostia unei zone se vede cel mai bine în galeriile de fotbal. Echipa de liga a treia Poli Timişoara, care are ca şef un ţigan din Ferentari, şi-a tras, prin intermediul galeriei, o formaţie de rock, punk, hatecore, ceva în zonă, botezată Noi din Banat. Care voi şi care Banat?

În accepţiunea ăstora din galeria echipei Poli, în România există numai mitici. Înfiorătoare mania persecuţiei de care suferă ăştia. Miticii se găsesc şi la Arad şi la Cluj, başca la Arad s-au adunat toţi ţăranii. Ascultaţi în ce hal au masacrat reuşitul cântec al lui Manu Chao gibonii de la Poli.
 

5 comentarii:

 1. Istoria Banatului e diferită de cea a fostei Bucovine sau a Basarabiei. Îmi pare că tragi puţin mâţa de coadă ca să te legi de nişte oameni în locul cărora nu te poţi pune.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, istoriile sunt diferite, dar penibilul e peste tot. Iar aceste versuri fac parte cu brio din categoria "penibil"

  RăspundețiȘtergere
 3. DECAT SA VORBESTI AIUREA MAI BINE TE INTERESEZI PITIN DESPRE CINE SUNT BAIETII ASTIA SI CE AU IN CAP .. SI MODUL IN CARE ITI EXPUI OF-UL DENOTA MULTA FRUSTRARE ... IAR LA CAPITOLUL ISTORIE ESTI CORIGENT... BANATUL NU L-AM INFINTAT NOI ACUM DIN ORGOLII PROSTESTI SI SMECHERIE SAU MAI STIU EU CE SENTIMENTE INVOCI TU MAI SUS ... BANATUL ISTORIC EXISTA DE CEVA TIMP... CA SA IL CITEZ PE UN MARE OM .... PE VREMEA CAND LA TIMISOARA SE CANTA OPERA .. LA BUCALE INCA VA BATEATI CU TURCII ... SI EU SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN... DAR MAI PRESUS DE ASTA... SUNT MANDRU CA SUNT TIMISOREAN ...
  http://www.frontpress.ro/?p=9742

  RăspundețiȘtergere
 4. Numai nu dai în garduri. Vino cu argumente, nu cu clişee.

  RăspundețiȘtergere
 5. cel mai prost blog (sau ce se vrea a fi) vazut in ultima vreme, lasate de scris k nu e de tine:))

  RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!