joi, 7 iulie 2011

GIRB - cuib se spioni şi cloacă de traficanţi de droguri

Că ăştia din GIRB sunt agramaţi ştim de mult timp, că îşi însuşesc titulaturi cu notorietate la care nu au contribuit cu nimic şi au fost chiar împotriva demersului la timpul lui, e caracteristica principală a conducerii bîcotei, că practică delaţiunea în cel mai abject mod am aflat, că fac trafic de droguri e deja ceva notoriu, dar că fac spionaj, doar îi suspectam, acum avem dovada dată de mărturia unui GIRB-ist.

Mândria GIRB-ului a stat două luni în arest preventiv şi urmează procesul. Complicele, cârtiţa SIS-ului, a stat numai o noapte şi acum o săptămână a ieşit din ţară pe la Sculeni, abia după ce poliţiştii de frontieră au primit aprobare de la procuratura din Suceava să-l lase. Şpionul s-a implicat, a primit sarcina asta probabil, şi în adoptarea de boboci. O captură cu o parte a reţelei care racolează boboci aveţi mai jos. Lista completă de racolatori o aveţi aici.

Abjecţia acestor neruşinaţi e una colosală. Cot la cot cu filosoful semidoct, au răspândit prin târg tot felul de porcării cum că aş fi securist, că dau note despre GIRB şi că îi spionez. Îmbucurător e că în ghetoizarea lor, se urmăresc unii pe alţii şi se toarnă la SIS. Totuşi, acest lucru ne duce clar către faptul că GIRB-ul e controlat de SIS şi că schimbările bruşte de orientare sunt datorate ordinelor venite de la Chişinău.

Prin programul "Adoptă un boboc", despre care avem toate motivele să credem că e coordonat de SIS, GIRB-iştii nu fac decât să spele creierele noilor veniţi, să-i întimideze, să-i pună să semneze aderarea la grup, să-i oblige să nu aibă opinii personale şi în cele din urmă să scoată din ei nişte maldavani ostili statului român şi deloc integraţi. Unii dintre ei incapabili să lege două cuvinte în limba română. Şi toate astea pe banii contribuabilului român.

Nacealniţa GIRB-ului deja a început racolarea pe 2011. Deocamdată nu dăm numele persoanelor care doresc să se implice, pentru că mai au suficient timp să se răzgândească. Amuzant e că s-ar putea să avem prima scroafă care adoptă boboci şi asta e o ştire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!