duminică, 4 septembrie 2011

Mucegaiul rusesc cu duhoare de fecale de pe conservele KGB-iste

Cine-au adus pe străini
Ducă-i corbii carnea-n spini
Şi oasele-n mărăcini!

Conservele KGB-iste şi păduchioşii muscali davai ceas pripăşiţi în rândul unor comunităţi de oameni toleranţi, îşi vor educa progeniturile în spiritul urii şi al desconsiderării localnicilor, tradiţiilor şi istoriei acestora. Acest lucru îl vedem foarte clar şi e extrem de dureros, în Republica Moldova, unde prin mankurtizare, populaţia localnică majoritară vorbeşte limba odiosului ocupant şi mai apoi spune că noi traim ghini cu ruşîî, dar nu mai ţine minte unde i-au fost duşi strămoşii sau în ce gropi comune zac. Tinerii din RM au râs când au văzut Nuntă în Basarabia. Mie mi-a venit să plâng de ciudă. Ei încă nu sunt conştienţi ce mutanţi au devenit şi cum nişte scursuri muscăleşti le-au furat viitorul, limba şi pământul şi i-au făcut sclavi la ei acasă.

În toamna anului 1990, Petre Roman transmitea URSS-ului că poate să-şi retragă cele câteva zeci de mii de jegoşi din serviciile speciale care au dat lovitura de stat din decembrie 1989, pentru că situaţia era clară şi nu mai puteau veni la putere oameni ce puteau scoate România din zona de influenţă unde a fost inclusă la Ialta. Mulţi au plecat înapoi în URSS şi au dat alte lovituri de stat, au organizat puciuri şi tot felul de porcării în statele care s-au desprins ulterior de Moscova, însă, mult prea mulţi au fost ţinuţi pe loc şi trasnformaţi în conserve. Oameni care sunt reactivaţi dacă este nevoie. S-au căsătorit cu localnice şi au făcut plozi. Pe aceştia i-au hrănit cu ură şi au făcut din ei nişte inadaptaţi care visează la Federaţia Rusă şi îşi blesteamă zilele că nu au avut norocul să se nască sub soarele ei.

Toate indiciile ne conduc către ipoteza că din această categorie de inadaptaţi ostili fătaţi între graniţele României actuale face parte şi Oxana Şametkina. În româneşte Xiuşa Hărmălău. Duduie cu un caracter infect, o fire conflictuală cu un tupeu nemăsurat, pusă mereu pe scandal şi întotdeauna având la ea suficient rahat cu care aruncă zi lumină în tot ce e românesc şi nu e în concordanţă cu aleasa-i educaţie românofobă, mutanta Tărăboi merită să intre în atenţia multelor servicii secrete de la noi şi după o observaţie sumară trimisă la dracu-n praznic la Енисе́йск.

Toate aceste manifestări, care pe alocuri ating patologicul, i-au adus supranumele de Căcat rusesc în liceul proaspăt absolvit. Cei mai pudici îi zic doar Tanc rusesc. Nu rezistă mult nicăieri, pentru că nu ratează nicio şansă în a-şi da arama pe faţă şi în plus propagă râgâiala de coteţ pe care marşează muscalii în dezinformarea maldavnistă. Vomită ca după două capace de Lacrima komsomolistei exact pe ce iubim noi românii mai mult. Mai nou, vidanja muscălească nu mai încape de Ştefan cel Mare. Se cufureşte cu stropi slavi de superioritate peste istoria noastră, pentru că nimeni din manualele noastre şcolare nu a încercat să facă amor cu armăsari, ceea ce, să recunoaştem, este un grav handicap.

Nu e curios că acest specimen, căruia i-ar trebui retrasă cetăţenia română în procedură de urgenţă, se înţelege la cataramă cu unii maldavani rusofoni din GIRB, care parazitează Suceava pe banii statului român şi ocupă nemeritat locurile etnicilor români dinafara graniţelor la universităţile româneşti?

Având ca mod de viaţă flirtul perpetuu cu toţi menestrelii care s-au perindat prin fundătura Fierărie de-a lungul ultimilor ani, duduia s-a stabilizat în zona bărbaţilor însuraţi. Declară public, fără nicio jenă, că-i plac ciucălăii cu şaibă la deget. Recent chiar l-a determinat pe unul să-şi fugărească nevasta de acasă şi se afişează cu el fără nicio neruşinare, deşi bărbatul încă nu este divorţat.

De-a lungul timpului a încercat să-şi infiltreze silueta de T-34 prin tot felul de formaţii muzicale din Suceava. De peste tot a fost uşuită în cel mai ruşinos mod posibil din cauza mâncatului de rahat cu ambele mâini şi a tupeului inimaginabil de neam prost, cu care jigneşte şi contrariază.Pentru că, după cum am văzut, talentul îi lipseşte, iar educaţia în spiritul urii faţă de români s-a încheiat, respingătoarei Hărmălău i se pregăteşte un stagiu la Chişinău, în scopul adaptării la animalitatea limbii ruse şi apoi urmează faza finală, călătoria la Moscova, de unde va fi repartizată în cine ştie ce ţară latină pentru a duce mai departe putoarea fecalei muscăleşti.

Aceste scursuri ale Asiei au făcut atâta rău Europei şi în special românilor şi României. Dădeau cu baioneta în asfalt pentru că nu mai văzuseră aşa ceva şi căutau Berlinul prin livada bunicului meu. Oriunde se aciuează ca păduchii, produc disconfort şi repulsie prin manifestările lor şi mai devreme sau mai târziu, vor profita de bunăvoinţa localnicilor şi se vor declara stăpâni, cu un tupeu şi o nesimţire inimaginabile.

Ca să vă daţi seama cât de nocivă este limba rusă şi cât de demni de dispreţ sunt cei care o vorbesc, e nevoie de o lege care să le retragă cetăţenia română şi să-i expulzeze în 48 de ore pe toţi cei care o folosesc pentru comunicare în România. Cât despre restul muscalilor, vorba lui Eminescu: îndrăgi-i-ar ciorile şi spânzurătorile!

8 comentarii:

 1. tare articolul! locul tau e in presa de executie fara mila! nu stiam ca cele doua oxane sunt prietene si amandoua sunt suie!

  RăspundețiȘtergere
 2. Care stropi slavi? Ruşii sunt fino-ugrici amestecaţi cu turcici şi Ecaterina era nemţoaică

  RăspundețiȘtergere
 3. Rusii din Rusia nu se compara cu scursurile ratacite pe pamant romanesc, valabil si pt. Ungurii din Budapesta de exemplu, care, fata de cei de la noi, sunt chiar oameni in mare majoritate. Dar asta-i de cand lumea, cand o tara cucereste un teritoriu, il colonizeaza cu toate scursurile pt. a teroriza si baga frica populatia locala.

  RăspundețiȘtergere
 4. camile, esti un individ pe pula ta. bravo, imi place cum scrii

  RăspundețiȘtergere
 5. Ma macar de o posta merge violonista a? din cvate stiu eu toata lumea se cearta cu ea...bun articol meriti un like.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mi-a crescut tonusul!!!!!!!!! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 7. Uau, bravo, felicitari pentru articol! Dar Greadcenko pe al cui barbat l-a suflat ca-i cam trecut pretenu' cu care se afiseaza.

  RăspundețiȘtergere
 8. Mda, la 7 Aprilie eram prin Noua Dreapta si urmaream la TV cum Securitatea din Republica sustinea ca organizatiile "fasciste" din Romania sunt in spatele miscarilor revolutionare de acolo.

  Acum ND e partid si rau face, daca-si mentinea statutul de ONG, ramanea scaldata in aerul ala misterios de "oare-s in stare de terorism?"

  Imi pare rau ca nu am aflat de blogul tau mai devreme. E foarte bun.

  RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!