duminică, 20 noiembrie 2011

De ce Măgarul șpăgar e măgar și Polobocul de la Scormonitoru' e plin cu căcat

Inițial, când a fost dat acel comunicat de către DIICOT, toată presa bugetofagă suceveană aflată la mila și în slujba CJ, a transmis informația așa cum a ajuns la toată lumea. Dintre toți, doar Măgarul șpăgar, ca să se vadă ca măgarul dintre oi, a mai pus ceva de la el. Mai târziu, când unii cititori ai haznalei media sucevene, botezată newsbucovina, au semnalat porcăria, au apărut și niște ghilimele, cum că, acest apendice abject, care nu se mai regăsește nicăieri, ar aparține unei surse de la DIICOT.

Vă lămuriți vizualizând imaginile de mai jos.De ce Măgarul șpăgar e șpăgar, asta să ne spună miluitorul lui de la CJ pentru care face live blogging de la conferințele de presă ale rivalilor săi politici. Ne-ar interesa și cum e dotat constant cu tehnologie smartphone de ultimă generație și cum ajunge să fie trimis vara să stea cu mătărânga la soare în Caraibe. Asta în primă fază. În etapa următoare ar fi frumos să aflăm și despre minunatele sale prietenii cu Porcul grizonat și alte patrupede din Ferma animalelor fostului ministru al agriculturii și pe firmele cui sunt leasing-urile la unele dintre mașinile din dotarea lor.

De ce grasul de la Scormonitorul este un poloboc plin cu căcat și a titrat "ȘOCANT!" pentru niște chestii de doi lei găuriți și despre cum a fost impusă în organele de propagandă oranj chestiunea cu "1 și 10 ani" care de fapt e "12 și 16 ani", voi scrie când vor ajunge la mine niște hârțoage, pe care le voi și face publice.

Ciudat e că după ce Dinu Zară a publicat pe blogul personal o altă cheie a evenimentelor care se întâmplă acum (şi a fost singurul), Polobocul cu căcat a plusat şi a trântit porcăria cu "ȘOCANT!". Polobocule cu căcat, şocant e că tu ai fost la Cernăuți şi când te-ai întors ai scris că ai fost în Mica Veneție. Mai şocant e că te plângeai că te dai cu un cazan de câteva sute de euro şi colegii tăi de la Politic îşi dau jos curul când se adună la redacţie din maşini de zeci de mii de euro. Şi cel mai şocant e că pagina de politică locala de la Monitorul de Suceava nu se deosebește prin nimic cu cele din Obiectiv de Suceava și Crai Nou. Până și pozele alea cu Gheorghe Flutur cu ochelarii în mână și cu meclă de dur vă sunt trimise și vi se impun. De texte nici nu mai are rost să vorbim. Măcar comunicați între voi și le puneți în fițuici prin rotație, că e de râsul curcilor ca aceeași poză să apară în toate ziarele locale în aceeași ediție.

Ciudată țara și ciudați oamenii din ea. Poate de asta merită cu prisosință tot ce li se întâmplă. Unul care omoară trei oameni este plâns de toată națiunea că a avut mare ghinion, iar un fraier care se uita când apuca la niște filme FILMATE DE ALȚII ȘI ÎN CARE ACȚIONEAZĂ ALȚII, care acum 5-6 ani circulau la liber în toată rețeaua Sonic, este băgat la pârnaie și postacii cu ordin de zi pe unitate, au și început condamnarea publică de genul: "Executați-l!", "Castrați-l!", "Diavolul!" și alte vome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!