miercuri, 7 decembrie 2011

Breivik al României, Moş Găleată psihiatrul şi analfabeţii consecvenţi

Să spunem că împrăştii venin şi sunt un "hater" care caută atenţie, care doreşte să existe, care tânjeşte să iasă în faţă. Toate astea pentru că m-au refuzat două maldavance, dintre care sigur una e L. Gamurari * şi pentru că mi-au umflat ochii doi maldavani, ori pentru că sunt un psihopat, cum zice Moş Găleată şi mă pregătesc să fiu Breivik (înainte de balamucul din Norvegia, în accepţiunea lui Moş Găleată eram doar psihopat, acum a mai adus ceva completări) al României şi din această cauză securiştii trebuiesă fie cu ochii pe mine ca pe butelie. Ei, cu toate astea şi cu multe alte chestii ce ţin de complexe care au sau nu legătură cu sexualitatea, GIRB-ul tot o turmă de agramaţi rămâne. Cea mai nouă dovadă mai jos.O droaie de dezacorduri, numele celui din film cu care au vorbit după proiecţie este scris greşit şi nici unde au făcut expoziţia nu ştiu. Textul e nesemnat tocmai pentru că e o porcărie. Drept consecinţă, eticheta de agramaţi pică pe toţi membrii grupului. Deja sunt recidivişti.

Moş Găleată nu pricepe că într-o simplă discuţie cu aceşti agramaţi, care abia pot rosti trei cuvinte legate într-o limbă română faultată rău şi care ţin neapărat să ne dovedească acest lucru de fiecare dată când sunt aduşi la TV ori scriu pe oficina lor, aş mătura pe jos cu ei. Eu am argumente, ei nu. Au doar o sumă de clişee de care le e ruşine şi din acest motiv cenzurează şi ascund orice le-ar putea arăta adevărata faţă.

Moş Găleată a stat de două ori de vorbă cu doctorul Paziuc şi crede că se pricepe la pus diagnostice. Ba chiar de când a vorbit în calitate de simplu cetăţean cu Mama Omida face şi profeţii. Moş Găleată, dacă vrei să ştii ce fac şi ce pot şi cu ce mă ocup, poţi afla lesne. Poţi afla şi părerea unor oameni cu care lucrezi. Aşa că înainte să pui diagnostice de genul psihopat şi să te scapi în izmene că vine Breivik peste tine, mai întreabă şi tu oamenii serioşi ce şi cum, nu pe toţi spărgătorii de seminţe ori lingăii care te pupă-n dos.

Cetăţenii din RM veniţi la Suceava, mulţi dintre ei români delcaraţi pe care-i cunosc şi cu care lucrez sau colaborez, nu au nimic în comun cu acest grup pus pe supt bani şi care mimează Românismul. Cel mai bun exemplu îl reprezintă 4-5 băieţi de la FIESC, pentru care am tot respectul şi care au evitat capcana GIRB. Nici măcar nu doresc să audă de această adunătură. Îşi văd de şcoală şi s-au integrat bine în România. Alţii nu s-au integrat, e opţiunea lor, nu are nimeni nimic cu ei. Însă cei de teapa GIRB-ului, care ne spun că iubesc România în limba rusă pe odnoklassniki.ru şi vor neapărat statut de persoane publice, să se aştepte la riposte serioase. Deocamdată vedem că nici limba nu o stăpânesc, dar rulează sute de milioane de lei vechi în numele Românismului şi pregătesc terenul pentru "apariţia" în România a minorităţii "basarabene" sau "maldavneşti". Drept urmare, vă rog să faceţi diferenţa între un cetăţean din RM venit la studii în România pe un loc de ETNIC ROMÂN, care stă în banca lui, fie el român sau maldavan şi între aceşti obraznici de la GIRB, care acţionează la ordin.

* Povestea cu respectiva duduie, emisă drept cauză de către Ciolpan şi Xiuşa Greadcenca pentru declanşarea campaniei mele de demascare a GIRB-ului şi informare a studenţilor din USV despre această organizaţie, a fost undeva în anul 2009. Acum suntem în 2011 şi până anul acesta în martie, relaţiile dintre mine şi GIRB au fost cordiale. Am crezut că avem scopuri comune. În timp ce eu veneam cu bani de acasă pentru campaniile purtate, ei câştigau bani şi avantaje. De ce mi-au trebuit doi ani pentru ca această frustrare să iasă la iveală? La această întrebare nu au răspuns cei doi. Actul de neruşinare care a declanşat totul îl găsiţi aici. Să-i daţi şi lui Moş Găleată. Apoi, pas cu pas, am descoperit o grămadă de învârteli şi numeroase privilegii, de-a dreptul jignitoare pentru un student sucevean din România, de care se bucură un membru al acestei organizaţii. Ce-i doare cel mai tare pe aceşti profitori e că află toată lumea de traiul bun şi nemeritat pe care-l duc pe banii statului român.

Într-un viitor nu prea îndepărtat, vom vedea ce învârte Ciolpan cu sociologu' Botezatu, ce jocuri face cu nevastă-sa şi mai ales ne vom scoate pălăria în faţa răsunătoarele izbânzi în lupta cu traficul şi consumul de droguri repurtate de Moş Găleată la Bălţi, Cernăuţi şi Suceava. Ne vom aminti şi cine organiza concerte pentru EBa de Ziua copilului. M-ar mai interesa de ce anumite ONG-uri au sediul în USV, cine le-a dat voie membrilor GIRB să pună sigla USV pe afişe cu seri lăutăreşti în Babylon şi încă vreo câteva chestiuni. De ce iubeşte aşa tare Moş Găleată GIRB-ul? Potenţiale proiecte transfrontaliere, deci potenţiale ţâţe de supt.

Studenţi suceveni, nu-i aşa că v-ar plăcea să aveţi lunar o bursă de câteva milioane, să staţi la cămin aproape gratis, să umblaţi aiurea prin Europa fără să scoateţi un ban din buzunar şi vara să mergeţi vreo 10 zile la Sulina absolut gratuit? Ştiu că da, dar până vi se vor întâmpla toate astea, uitaţi-vă la GIRB-işti cum se distrează pe banii părinţilor voştri, exact când voi mergeţi la scormonit barabule!Cetăţeni, dacă îndrăzniţi să distribuiţi articolele despre GIRB sau măcar să daţi un amărât de Like, să ştiţi că miliţia formată din Moş Găleată, Xiuşa Greadcenca şi Vitalik Prisacaru este pe urmele voastre!

Un comentariu:

Dacă eşti prost, nu te băga!