sâmbătă, 3 decembrie 2011

GIRB-ul "adoptă boboci" cu bani de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava


Până la urma GIRB-ul este ONG sau organizaţie studenţească? E clar că sug statul român din orice poziţie, dar dacă ei sunt ONG, de ce USV-ul, instituţie publică de învăţământ superior, le pune la dispoziţie şi siglă şi săli şi auditorium şi servere şi multe altele? În scurt timp vom afla şi chestiunile astea. Cert e că lipitorile fac bani mimând românismul. Pentru ei, românismul e o ocupaţie remunerată copios de la bugetul de stat şi nu e de mirarea că sub Băsescu numărul acestor organizaţii căpuşă de "tineri basarabeni" a explodat.

Care este scopul unor acţiuni de tipul Adoptă un boboc? Citiţi aici. Cum dracu', o organizaţie formată din studenţi străini, care au studiile plătite de statul român, care primesc bursă de la statul român, care sunt trimişi vara în vacanţe gratuite de câte 10 zile la Sulina de statul român, care stau gratis în cămin şi beneficiază de tratament preferenţial în USV, mai primesc şi finanţare de la o direcţie judeţeană din Suceava?

Deja e prea mult! Un student român născut la Suceava şi care urmează cursurile USV, nu se bucură de niciunul dintre aceste avantaje. Statul român contribuie cu o grămadă de bani la creşterea maldavanilor ostili lui şi le asigură toate condiţiile pentru ghetoizare şi formarea viitoarei minorităţi "maldavane" pe teritoriul său. Am auzit voci la Chişinău care cer ca minoritatea "maldavană" din România să fie reprezentată şi în Parlament.

Mie mi s-a făcut scârbă de căpuşele astea ipocrite. Măcar spuneţi naibii că de asta iubiţi România în limba rusă, că vă dă de supt de nu puteţi voi face faţă, nu din motivele pe care le-aţi scris pe panourile alea la 1 Decembrie la GIRBo'găleată.

6 comentarii:

 1. Nu trebuie să fii cetăţean român ca să înfiinţezi un ONG în România şi să obţii bani de la o instituţie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Întrebarea cred eu e dacă asociaţia cere bani pentru a putea organiza acţiunile sau organizează acţiunile pentru a putea cere bani

  RăspundețiȘtergere
 3. Fără îndoială a doua variantă. Tot ce fac trădează acest lucru.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici. Nu i-am propus nimic niciodată ca să mă poată refuza. Întreab-o şi îţi va confirma.

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca se poate mai documentati-va domnilor inainte de a arunca cu noroi
  1. ONG=Organizație non-guvernamentală, deci rezulta ca si cele studentesti sunt tot ONG-uri
  2. Daca GIRB-ul a depus un proiect la DJST eligibil si are ca sfera de desfasurare judetul nostru, nu vad problema, bravo lor, proiectul depus de GIRB a fost jurizat la ANST in Bucuresti, si daca a trecut inseamna ca a fost bun.
  3. Si un ONG international poate aplica un proiect aici in Suceava, atat timp cat se desfasoara la noi si are ca beneficiari tinerii de la noi din judet
  4. Mai bine faceti ceva palpabil decat sa va mancati intre voi

  RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!