luni, 5 decembrie 2011

În numele Românismului, GIRB-ul rulează sute de milioane de lei vechi

Hai să dăm cărţile pe faţă şi să vedem DE CE pentru GIRB mimarea Românismului în acţiuni insipide a devenit o practică aducătoare de bani. Cel mai probabil, de pe urma infuziilor de marafeţi beneficiază maximum 2-3 persoane, restul idioţilor utili puşi să semneze încă din anul I aderarea la acest ONG, joacă rol de masă de manevră sau decor uman.

Să vedem de când există legal acest ONG şi cine l-a înregistrat.

ASOCIAŢIA "GRUPUL DE INIŢIATIVĂ AL ROMÂNILOR DIN BASARABIA"

Dată înregistrare: 21.12.2007

Asociaţi/Fondatori: Ciolpan Petru, Ceban Mihaela, Stratulat Vadim

Scop: Afirmarea şi promovarea permanentă a valorilor identitare româneşti, specifice românilor basarabeni. Participarea activă la activităţi ale organizaţiilor neguvernamentale, derulate în diferite domenii de activitate, participării active în procesul instructiv - educativ şi în cel al integrarii socio-profesionale a românilor basarabeni care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României, Republicii Moldova sau a altor state.

Consiliul director: Ciolpan Petru - preşedinte, Stratulat Vadim - vicepreşedinte, Ceban Mihaela - secretară, Ciolpan Eleonora - trezorier

Asta era în 2007. Să vedem în cifre ce a urmat:
Vedem că în anii în care au fost alegeri în România, sumele rulate sunt considerabil mai mari. Înţelegem acum de ce GIRB-ul a mers la mitingurile electorale ale PDL. Observăm acolo şi sume serioase, de ordinul zecilor de milioane de lei vechi care figurează ca datorii. Cine acoperă aceste datorii?

Suntem în anul 2011. Deşi a fost "aleasă" de curând o altă conducere a ONG-ului, acolo tot comandă Ciolpan Petru, iar Xiuşa Greadcenca are rol de execuţie. La ciolan se înghesuie şi Prisacaru Vitalik, deocamdată e folosit ca paravan. Restul celor din GIRB formează o turmă mânată de la spate. Din fericire e din ce în ce mai puţin numeroasă, pentru că lumea care vine doreşte integrare şi nu ghetoizare sau dacă nu, măcar îşi vede de şcoală şi treabă. Revenind la noua conducere GIRB, să vedem cine sunt cei care luptă pentru Afirmarea şi promovarea permanentă a valorilor identitare româneşti, specifice românilor basarabeni.


Un comentariu:

  1. Întradevăr e uluitor la ce asistăm din partea unor basarabeni. De 1 Decembrie, o basarabeancă ce studiază la Cluj pe banii noștri (Cătălina Brînză) a trântit un articol ("Un altfel de 1 decembrie") pe voxpublika.md în care scria că-și bagă piciorul în 1 Decembrie fără remușcări. Acum articolul a dispărut, nu știu dacă l-a scos ea ori cei de la Voxpublika, oricum am print screen-urile la acel articol.

    RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!