vineri, 25 martie 2011

GIRB - o turmă de analfabeți

Când, dintr-o eroare, USV-ul și-a pus în plan să-i evalueze la limba română pe studenții veniți la studii în Suceava din Republica Moldova, GIRB-ul a sărit în sus și a zbierat de numa' numa' că ei sunt români și că se simt jigniți.

joi, 24 martie 2011

Strada Ion Lungu din Suceava

În ingeniozitatea lui, ţăranul cooperator de la Prelipca a proiectat o stradă. A pus în practică ce şi-a imaginat şi ne-am pricopsit cu o stradă nouă pe sub gardul bisericii Sf. Trei Ierarhi din cartierul George Enescu al Sucevei. Ca orice rahat făcut de Lungu şi de bostani, şi strada asta e mică şi s-a stricat după câteva luni, mai precis cinci.

marți, 22 martie 2011

Profanarea simbolului UNIŢI SUB TRICOLOR prin asocierea sa cu stataliştii de la GIRB

Întrebări retorice pentru cei cu memoria scurtă:

1. Cum să dai numele UNIŢI SUB TRICOLOR spre utilizare unei organizaţii stataliste cu direcţie europenistă moşită de trompeta filatistă Tudor Darie, care pe portalul său unimedia.md ţi-a boicotat toate acţiunile de la Chişinău?

luni, 21 martie 2011

O viaţă prin glod

Dacă ai fost blestemat şi ani de-a rândul drumul tău spre liceu, spre facultate şi spre serviciu a trecut şi încă mai trece prin apropierea Pieţei mici, cu siguranţă vei rămâne marcat pe viaţă. Nu mai punem la socoteală hainele şi papucii stricaţi de-a lungul timpului.

marți, 15 martie 2011

O sugestie de flash mob pentru GIRB-iste

Observăm, enervant de des, cum GIRB-istele se bagă în seamă peste tot. Unde e o cameră de filmat, hop şi ele, unde se adună trei-patru oameni, hop şi ele, când nu e nimic unde să iasă în prim plan, pac un flash mob de genul căcare din picioare. Nu te mai poţi uita dimineaţa la TV să vezi ce beleşte gaşca lui Flutur prin judeţ, că îţi intră în casă prin sticlă.