duminică, 29 mai 2011

Rusu' cu tancu'

Trecând peste rezultate, peste regulamentul care trebuie modificat serios și peste alte aspecte din cadrul concursului studențesc Hard & Soft 2011, de care sunt sigur că se vor ocupa alții, vă semnlaez o particularitate a modului de gândire agresiv al rusului. Echipa din Moscova s-a gândit că un T-34 de jucărie e suportul cel mai nimerit pentru lucrarea din concurs.

luni, 16 mai 2011

Adevăratul motiv pentru care Pimen Sidorovici i-a făcut vânt stareţei de la Dragomirna

Dându-se jos din al său ML 420 cu numărul de şmecher BOR - YPS, bătrânul securist Sidorovici şi tânărul latifundiar forestier Pimen, în timpul liber arhiepiscop, a fost pur şi simplu scandalizat când a văzut construcţia de mai jos. Fosta stareţă de la Dragomirna şi-a făcut-o pentru uzul propriu, conform jurământului de sărăcie depus la intrararea în tagma monahală.

miercuri, 4 mai 2011

Caută-l şi-n cur, că se uită duşmănos! (Numa' ruşii-s mai scârboşi ca sârbii)

Veneam către casă satisfăcuţi de reuşita excursiei din Bosnia-Herţegovina şi Croaţia. Am oprit pe malul Drinei şi am mai făcut nişte poze. Imediat după oraşul Zvornik, care se găseşte şi el pe placa de la Srebreniţa ca loc unde au fost comise masacre de către armata sârbilor bosniaci asupra populaţiei civile musulmane, este una dintre vămile de pe graniţa bosniaco-sârbă. Ajungem la bosniaci. Controlul documentelor şi trecem podul. Pe celălalt mal e vama sârbească.