vineri, 19 august 2011

Pentru moftul unui puşti, CJ Suceava a aruncat o căruţă de bani pe geam

Din ciclul Pe sub poale la mândra poți să treci cu Dacia, am avut şi mai avem încă festivalul-cumătrie Bucovina Rock Castle. Cum am mai scris, acesta a plecat dintr-un moft al unui puşti şi s-a făcut din bani publici în şanţul Cetăţii de Scaun a Sucevei. După prima zi pot spune că sunt bani aruncaţi pe fereastră pur şi simplu. Cu o trupă de mâna a doua se cheltuiesc sume de ordinul miilor de lei. Asta înseamnă că un cap de afiş al unei seri încasează zeci de mii de lei. E foarte probabil să avem un al doilea caz Ridzi, dacă intră DNA-ul pe fir.

marți, 9 august 2011

Combatem bucovinismul prin maldavnism (Flutur e Bulă al bucovinenilor)

Orice sucevean care ajunge la Chişinău şi vede propaganda moldovenistă se indignează şi mai apoi râde. Acelaşi sucevean, acasă, consideră că propaganda bucovinistă deşănţată a lui Flutur, este un element de mândrie locală, care ne diferenţiază de restul lumii.

duminică, 7 august 2011

Drumul smereniei dintre Mihoveni şi Costâna (patru sectoare de cinci stele)

Sătenii din Costâna şi Mihoveni, judeţul Suceava, ţin să aducă prinosul lor de recunoştinţă ce constă în flegme, dumnezei, cruci şi hristoşi şi nişe şuturi în coaie, următorilor nomenclaturişti portocalii: Gheorghe Flutur - preşedinte CJ Suceava, Vasile Andriciuc - primar comuna Şcheia şi Gheorghe Avram - primar comuna Todireşti.