joi, 22 decembrie 2011

Imnul USV

Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava are un imn. Are un imn demn de numele său şi de istoria reală a oraşului. Este compus şi interpretat de Bogdan Ota. Vocile sunt ale corului Colegiului de Artă "Ciprian Porumbescu" din Suceava. Ascultaţi-l!

BOGDAN OTA ŞI CORUL CA CIPRIAN PORUMBESCU SUCEAVA - Imnul USV

miercuri, 7 decembrie 2011

Breivik al României, Moş Găleată psihiatrul şi analfabeţii consecvenţi

Să spunem că împrăştii venin şi sunt un "hater" care caută atenţie, care doreşte să existe, care tânjeşte să iasă în faţă. Toate astea pentru că m-au refuzat două maldavance, dintre care sigur una e L. Gamurari * şi pentru că mi-au umflat ochii doi maldavani, ori pentru că sunt un psihopat, cum zice Moş Găleată şi mă pregătesc să fiu Breivik (înainte de balamucul din Norvegia, în accepţiunea lui Moş Găleată eram doar psihopat, acum a mai adus ceva completări) al României şi din această cauză securiştii trebuiesă fie cu ochii pe mine ca pe butelie. Ei, cu toate astea şi cu multe alte chestii ce ţin de complexe care au sau nu legătură cu sexualitatea, GIRB-ul tot o turmă de agramaţi rămâne. Cea mai nouă dovadă mai jos.

luni, 5 decembrie 2011

În numele Românismului, GIRB-ul rulează sute de milioane de lei vechi

Hai să dăm cărţile pe faţă şi să vedem DE CE pentru GIRB mimarea Românismului în acţiuni insipide a devenit o practică aducătoare de bani. Cel mai probabil, de pe urma infuziilor de marafeţi beneficiază maximum 2-3 persoane, restul idioţilor utili puşi să semneze încă din anul I aderarea la acest ONG, joacă rol de masă de manevră sau decor uman.