sâmbătă, 11 februarie 2012

Pregăteşte Manole o fiţuică clandestină pentru campania electorală?

Din ciclul Române, nu da în român!, vă prezint astăzi povestea Vituperantul şi fiţuica clandestină. Cei care ştiu cu ce se mănâncă presa, cunosc faptul că orice campanie electorală este mai mult decât mană cerească pentru acest segment al societăţii. Respingerea comasării alegerilor de către Curtea Constituţională a făcut ca lucrătorii de presă să sară în sus de bucurie. Jurnaliştii înregimentaţi în propaganda portocalie jubilează. Ei sunt conştienţi că Pedelepra îşi va arunca în jocul politic toate resursele financiare în scopul păstrării poziţiilor din care au tăiat şi spânzurat, au sfidat şi s-au îmbogăţit. Drept urmare, munca la strategii, planuri şi acţiuni e în toi.

La Suceava, cel mai aprig lingău al Pedeleprei este Ioan Manole. Mai este cunoscut drept Nea Pişcoci de Suceava sau Vituperantul. A lucrat câţiva ani la televiziunea Plus TV a lui Băişanu. Acum lucrează la Bucovina TV, portavocea PDL-ului în judeţul Suceava. Toate indiciile ne arată că prestează şi activitatea de postac portocaliu pe saituri şi forumuri. Are de departe cele mai lungi şi delirante postări, fiind cel mai prolific astfel de scribălău. Dejecţiile sunt scrise cu user anonim sau tot felul de nume ridicole de genul: Calatorul de la Catedrala, THEO, CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR, PROTESTATARUL, TEO, OCHIUL LUMINOS, CAPORALUL SVEJK, CENUSA DIN URNA MOBILA, ARMAGHEDON şi multe multe altele.Cine sunt postacii portocalii vedeţi aici. Mai devreme sau mai târziu vă voi da şi eu o listă cu postacii oranj locali, care în majoritate fac parte din OTPDL Suceava.

Acest Nea Pişcoci se mai ocupă, cot la cot cu Măgarul Şpăgar, de spălarea cadavrului politic de la Câmpulung Moldovenesc. Vituperantul pe Bucovina TV, Măgarul în ziarul Crai Nou. Poate ne informează Securitatea şi pe ce sume.

În ultimele zile, Meşterul Manole se întâlneşte preţ de câteva ore pe zi la restaurantul Old Times din Suceava cu un reprezentant al unei tipografii. Ce pun la cale? Toate indiciile ne duc către tipărirea în număr mare a unei fiţuici clandestine în care Vituperantul va împroşca toţi opozanţii Pedeleprei cu cel mai puturos rahat. Sursele mele mi-au confirmat că finanţarea deja este asigurată. Nu peste mult timp, cutiile poştale ne vor fi umplute cu această fiţuică. Vin cel puţin două campanii electorale în care securiştii, mercenarii, interlopii şi cozile de topor vor juca cele mai importante roluri.

Un comentariu:

  1. Aceasta persoana fara pregatire profesionala si fara carte, mare "filozof" mai ales pe Facebook, nu stie inca sa conjuge verbul "a fi". Scrie "eu sant" in loc de "sunt". Conform clasei lui de mahala, nu stie decat sa verse venin si sa-i jigneasca pe altii, insa il duce mintea la fraierit tineri publicisti carora le promite marea cu sarea. Cere mii de lei sa le"publice" cartile si sa scrie recenzii. Oare gaseste mai prosti ca el care sa-l creada???

    RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!