luni, 27 februarie 2012

Vrei un scaun în cap? Mergi la Old Times!

Citiţi povestea aici, aici şi aici. Poze care nu au apărut în ziare vedeţi mai jos. Abia după puternica operaţiune de presă a mediatizării cazului s-a pus şi Poliţia pe treabă. Dimineaţă audiau pe bandă rulantă.

Ce mă intrigă e faptul că acum câteva săptămâni, tot la Old Times, erau nişte indivizi beţi. Între ei un miliţian şi un securist de la 2:15. Ăştia doi s-au îmbătat, s-au pupat, au dansat, s-au îmbrăţişat, au spart sticle şi pahare şi au plecat în cele din urmă fără să plătească. Au dat o gaură de vreo 6 milioane. Nu s-a întâmplat nimic. Nimeni nu a sunat pe nimeni. Nu a apărut niciun ţigănoi care să dea cu scaune în cap. De ce oare? Simplu. Ce ţi-e MAI, ce ţi-e lumea interlopă?

Reţeaua camilistă l-a identificat pe agresor în persoana unuia care e badigard la Babylon când sunt concerte pe acolo. Când nu sunt, e badigard la Haliud. Cel mai sigur lucrează la negru. Răspunde la numele Bodo şi îşi mai bea cafeaua din când în când la Golden Cafe. Cât de curând va fi trimis în judecată.3 comentarii:

 1. la cum arata rana aia, probabil nu a fost singura victima

  RăspundețiȘtergere
 2. Bai, manca-v-ar nenea!!!!! In ce fel de tara traim, frate??? Asistentul sau asistenta aia n-a invatat sa lucreze cu manusi chirurgicale? Aaa, am uitat ca traim in Romania, si in situatia destul de putin probabila in care ar fi avut de-alea, n-a aflat despre HIV, hepatita B si alte boli care se pot transmite de la pacient la ingrijitor sau invers daca nu foloseste echipament de protectie! Cazi, cerule pe mine, si oamoara-ma! sa nu mai traiesc intr-o astfel de tara!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Anonim - iti recomand sa bagi capu in wc si sa tragi apa de mai multe ori, poate iti mai revii.

  Omul a scapat eftin, un vecin de al meu a murit intr-o bataie din asta, un cui din scaun a perforat craniul si a intrat in creer, daca nu murea ramanea leguma. Mie mi se pare caz foarte grav si poate fi incadrat la tentativa de omor.

  RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!