luni, 2 iulie 2012

Combatanţii și dezvoltatorii din clanul Găleată au pus Suceava pe harta lumii

Din Grădina Maicii Domnului au răsărit combatanţi de renume universal. Cel mai ilustru dintre toţi e de departe combatantul ezoteric Lorin Fortuna, unanim recunoscut şi apreciat în spectrul vizibil, pe satelitul Selena şi la marginea galaxiei. Pe aspra cale către strălucire galactică mărșăluiesc reprezentanţii clanului Găleată, cunoscut în registrele electronice de la evidenţa populaţiei sub numele Grosar. Deocamdată au doar o anvergură planetară. Acum câteva zile, meritele lor în combaterea la nivel mondial a violenței și a consumului de droguri și alcool au început să le fie recunoscute.

Găleată cel Bătrân s-a săturat să organizeze concerte electorale pentru maimuțe, așa că împreună cu camaradul său de supt, tartor la o fundație care moare de grija altora pentru propriul bine, s-au apucat să combată traficul transfrontalier de droguri. Pe felie s-a băgat și miliția, care a pus cafeaua și hârtia igienică. Fursecurile și berea au fost aduse de sponsorii Fundației Ana. Totuși cum dracu' de nu le-a trecut prin cap să integreze țiganii prin sport mâncând și bând la Conacul Domnesc Patru nopți și patru zile?

La fundația asta de masturbatori era un fel de secratară chiar nepoata lui Voronin de la Grigoriopol. Nu știu dacă mai e. Important e că dezvoltă durabil prin mansarde și dezvoltă democrația prin subsoluri.

Găleată cel Bătrân s-a prins că nu ieșea suficient mălai din concerte, circ, dezvoltare durabilă, dezvoltarea democrației și combaterea traficului transfrontalier de droguri, așa că a intrat în politică și s-a băgat la PSD. Nu știu cum dracu' l-au primit. Adică știu. L-a adus Donțu de mână la partid și l-a transformat din simplu cetățean în consilier local. A vrut Donțu să-l facă viceprimar și i-a dat vreo două șuturi în cur să-l bage în față, dar s-a lovit de refuzul echipei lui Nechifor.

Pe Găleată cel Tânăr l-a împins tat'su cât a putut. L-a trimis la școala de digei. A absolvit-o cu brio. L-a uns mai apoi combatant prin muzică împotriva violenței. I-a făcut o asociație, i-a făcut și festival și l-a finanțat cu bani de la DJTS Suceava. GIRB-ul tot de aici suge. Am folosit aceeași imagine. Cunoaștem rețeta pentru că a mai fost folosită de clanul Drăgușanul pentru risipa de bani Bucovina Rock Castel.

După ce a stârpit violența în Suceava, Găleată cel Tânăr a făcut pasul către consacrarea planetară. Chiar în aceste momente luptă pe baricade la baionetă pentru combaterea consumului de alcool pe glob. Pentru deosebitele sale merite a fost ales într-o poziție care face orice sucevean să-și scoată pălăria, șapca sau baticul din cap.

Ce mare binecuvântare pentru suceveni să fie contemporani cu acest clan! Așa oameni care să se lupte atât de mult pentru concetățenii lor nu s-au mai văzut de veacuri. Ce a însemnat familia Hurmuzachi pentru românii din Bucovina înseamnă clanul Găleată pentru masturbatorii din Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!