luni, 29 octombrie 2012

De sus vedem mai bine

Citiţi textul de aici. Imaginea de mai jos, luată de mine de pe osv.ro şi mânjită explicit, nu mai are nevoie acum de comentarii. Felul în care este obstrucţionată vederea directă dintre cetate şi piaţă este evident. Acea clădire se spune că ar aparţine unui avocat pe nume Ivanovici Florin. Condiţiile în care a fost ridicată sunt un mister total. Cum se face că nu ştie nimic despre samavolniciile urbane de pe trotuarul din dreptul stabilimentului Padrino, nici de această clădire, numitul Lungu Ion, de meserie ungător de rulmenţi la CCH, ajuns primar a treia oară din prostia unora şi cu ajutorul câtorva mii de ţărani cu viză de flotant pe strada Jean Bart, nu ştie absolut nimic.


Şi dacă tot am vorbit de trotuarul de la Padrino, mă întreb dacă fostul cărător de lăzi la Coca Cola, fostul prefect al judeţului Suceava, fostul taximetrist la Londra, actualul viceprimar al municipiului Suceava, pe nume Doroftei, când merge în bucătăria restaurantului amintit mai sus, pentru a filma cu Şlmeco cum dă cu lingura prin blide, nu vede halul în care un nesimţit îşi bate joc de cetăţeni?
 
La Lungu nu avem cum avea pretenţii, când împreună cu progenitura sa au ocupat în stil ţigănesc un trotuar din centrul Sucevei. Probabil cei de la Padrino şi-au spus că aşa se face, dacă primarul are astfel de apucături. Apropos de clanul Lungu, nişte băieţi care produc suc din mere locale au dorit să deschidă în centrul Sucevei un stand unde să-şi vândă produsul, nu au primit autorizaţie pe motiv că odrasla ţărănoiului de la Prelipca are credite pe nu ştiu câţi ani şi trebuie să facă bani acolo. În schimb, autorizaţie a primit unu' din clanul Juravlea pentru fundătura Underground. Juravlea Dragoş a fost un personaj cu apucături de şef de CAP. El a fost cel care a scris pe dealuri cu oi Bucovina, cel care era cât pe ce să-i facă statuie de gheaţă lu' Udrea şi organiza toate acţiunile de căcat făcute de Flutur cu folclorişti şi alţi căcăcişi din tagma bucovineni. Deci în zona parcului central trebuie să facă bani doar pedeliştii. Cel puţin aşa a fost patru ani.
 
PS E mişto să-ţi pui palma-n cur şi să o tai la Londra cât a fost Flutur mare şi tare şi să revii cu câteva luni înainte de alegeri şi să te trezeşti viceprimar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!