luni, 30 ianuarie 2012

Epopeea lui Flutur de Vasile Cerlincă

Cum era normal, după emisiunea despre protestele de la Suceava de la Plus TV, a doua zi, la organul de propagandă al PDL Suceava, Bucovina TV, la emisiunea Sara pe deal, pe lângă delirantul Manole, cunoscut drept Nea Pişcoci al Sucevei, a fost adus în studio un cetăţean membru al PRM, celebru în toată țara după participarea la emisiunea Din dragoste, unde i-a prezentat nevestei o drăguță cu care rupsese legătura de câțiva ani. Acesta a scris o epopee pentru a-l preamări pe preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, adânc și nemeritat jignit de manifestanții care se adună în fața Palatului administrativ din Suceava.

duminică, 22 ianuarie 2012

Nu sunt plătit de USL. Sunt un vierme

1. Propaganda fluturistă locală a început să împrăştie zvonul că sunt plătit de USL să ies în stradă. Este o reacţie la faptul că am spus despre diversioniştii din ultimele două zile de la mitingurile din Suceava că sunt borfaşi cu dosare penale, unii dintre ei analfabeţi, după cum mi-au spus sursele mele din structurile MAI, care au bătut în campania electorală lipitorii de afişe de la PSD şi PNL şi care actualmente se ocupă cu lucruri necurate, după cum mi-au spus sursele mele din presă, care aveau cartierul general în zona fostei crame, actualul Club V, după relatările unor amici.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Cum vom vedea Cetatea de Scaun prin clădirea verde din centrul Sucevei?

Când a fost concepută piaţa centrală a Sucevei, agora târgului cum îi mai spun unii, s-a dorit ca aceasta să aibă o deschidere către trecut, adică, de pe esplanada Casei de Cultură să se vadă Cetatea de Scaun, Biserica Sf. Gheorghe Mirăuţi, Biserica Coconilor, Mânăstirea Sf. Ioan şi statuia lui Ştefan cel Mare. Toate acestea le putea vedea însuşi cel care a pus Suceava pe harta lumii. Între timp, bostanii lui Lungu l-au făcut paznic la cimitirul Pacea.

miercuri, 4 ianuarie 2012

Unde s-au pişat 1500 de mascaţi şi 5000 de spectatori?

Dacă de Ziua Naţională, baronul bostăniu de Bucovina, pe numele său de luptă George Flutur cavaler de Botoşana, nu a reuşit să aducă la defilare decât patru plutoane de soldaţi, iar din case nu au ieşit decât 200 de bucovineni gospodari, a treia zi de Crăciun, în faţa CJ Suceava au fost mobilizaţi pentru scălămbăială peste 1500 de mascaţi. Boborul bucovinean a ieşit cu mic cu mare să vadă circoteca ambalată drept festival de tradiţii populare de etnobotanistul folcloric Brăteanu.