sâmbătă, 24 martie 2012

Suceava are groapă de gunoi! Mulţumim Ion Lungu

Sub mandatele colhoznicului Lungu Ion, Calea Unirii s-a transformat în Calea Gunoiului. Tot oraşul arată ca o gaură de cur, dar sunt zone care nici acest statut nu-l mai merită. De exemplu Piaţa mică. Zilele trecute, Lungu ne povestea cum a neglijat el pieţele târgului şi a băgat bani în bazarul din lunca Sucevei. Am mers şi eu să văd unde a băgat el bani şi am descoperit noua groapă de gunoi a oraşului. Nu e nici la Călău şi nici la Moara, e exact în spatele bazarului. Primele trei poze sunt făcute pe Calea Unirii, restul în spatele bazarului pe malul Sucevei.

vineri, 16 martie 2012

Am scos trenul de la 8 pentru ca polonezii să facă bani pentru campania noastră electorală

Încă din clasele primare ştim de circuitul apei în natură. De obicei vedem planşe unde acesta este ilustrat. Să încercăm să facem o planşă cu circuitul banilor în judeţul Suceava. Avem o firmă de transport călători cu dube a unor polonezi din Soloneţul Nou. Mai avem un preşedinte de CJ şi o cale ferată care pleacă de la Suceava şi ajunge la Păltinoasa prin Cacica.

marți, 13 martie 2012

Parastas în Bucovina

Joi, 15 martie 2012, între orele 16 şi 17, în faţa Palatului Administrativ din Suceava, va avea loc acțiunea intitulată Parastas în Bucovina. Invităm toţi foştii, actualii şi viitorii manifestanţi suceveni la ultima noastră acţiune autorizată. Din programul Parastas în Bucovina fac parte:

1. Slujba de înmormântare a corupţiei, lichelismului politic, ticăloşiei, prostiei, infatuării, nemerniciei, trădării de ţara (încă se caută popă, dascăl și bocitoare)

2. Oda bucuriei (interpretată de etnobotanistul folcloric Călin Brăteanu)