joi, 31 mai 2012

În 2009 făcea concerte pentru EBa, acum e pe lista USL

Îl ştiţi pe imensul caracter Găleată. Aţi mai citit pe aici de el. Pe lista asta apare sub numele Cornel Grosar. E un cetăţean de nădejde al urbei noastre şi tocmai din cauza prezenţei sale pe acea listă nu voi pune ştampila pe buletinul cu consilieri locali propuşi de USL. Nici pe candidatul USL la primărie nu o voi pune. Motivele sunt altele. La primăria Suceava recomand să votaţi cu Pulică Frânaru. Măcar fiindcă nu dă 50 de mii de euro ca să fie învăţat să spună că nu a mâncat portocale şi nici ungător de rulmenţi la CCH nu a fost.

luni, 28 mai 2012

Da, Flutur! Se simte diferenţa

Există un drum despre care tot am scris şi voi mai scrie. Pe vremea lui Mârza, acest drum era un dezastru. După patru ani de mandat al lui Flutur în fruntea CJ Suceava, drumul cu pricina e o catastrofă. V-aţi dat seama că vorbesc de drumul smereniei dintre Mihoveni şi Costâna. Anul trecut făceam o paralelă între mersul pe acest sector de drum şi celebra cursă de ciclism Paris - Roubaix.

luni, 14 mai 2012

Drum bun celui mai jegos boschetar din presa suceveană

Scurs din tizicul ancestral al Havârnei, pus la uscat în fundul grădinii între latrină şi grămada de bălegar, grohăitorul cu barbă portocalie pripăşit la o televiziune locală de partid, ca un câine râios pe lângă o şatră ţigănească, îşi scutură păduchii din ce în ce mai insistent, de când a început campania electorală. Total incoerent şi inspid, rumegător de clişee de politruc trepanat, boschetarul presei sucevene nu se rezumă doar la a mânca rahat cu ambele mâini pe acel canal media.

duminică, 13 mai 2012

Un lingău PDL-ist vrea în Consiliul Local ca independent

Se numeşte Nedea Gheorghe. Are şi o platformă. Biografia sa plină de greşeli ortografice demne de un doctorand o citiţi aici.

De ce este lingău PDL-ist? Simplu. În timpul protestelor de astă iarnă din Suceava, s-a apropiat de câţiva dintre manifestanţi şi le-a spus cam aşa: "Dacă nu era PDL-ul la conducere, mureaţi de foame!" şi a plecat dând dezaprobator din mână.

duminică, 6 mai 2012

Lungu şi Rosal îşi bat joc de Garda de Mediu şi cetăţenii Sucevei

Acum mai bine de o lună pe Calea Unirii am descoperit una dintre gropile de gunoi ecologice apărute pe teritoriul Sucevei în mandatele lui Ion Lungu. După câteva zile, un bâlbâit din Primărie se băga în seamă prin presă că ecologizează el zona. Minciuni portocalii, pe care desigur nu le-am crezut, aşa că am sesizat Garda de Mediu. Zilele trecute am primit răspuns la sesizarea mea. Citiţi-l mai jos.