joi, 21 iunie 2012

Îi va retrage USV titlul de Doctor Honoris Causa lui Năstase?

Anul 2002. Ne aflam în plină domnie a Arogantului. Care cârâia ceva de el şi PDSR, rămânea fără serviciu şi dacă nu se liniştea o lua şi peste bot. La USV era un nucleu dur de foşti PCR-işti deveniţi foşti FSN-işti năpârliţi în PDSR-işti. Unul de la FSEAP a venit cu ideea ca Adrian Năstase să primească titlul de Doctor Honoris Causa din partea USV. S-a făcut rapid o comisie, titlul s-a decernat şi a apărut Căminul nr. 4 peste drum de Staţia de salvare.

joi, 14 iunie 2012

Un fost ungător de rulmenţi la CCH a dughenizat târgul

Fostul ungător de rulmenţi la CCH a ajuns la al treilea mandat în fruntea târgului Suceava. Deja începe să se dea pe lângă PNL şi şi-a adus aminte din nou de bunicul său liberal. E pregătit să se reînţeleagă de minune cu cei propuşi viceprimari. A fost de multe ori în aceeaşi tabără de găinării cu ei. Se zvoneşte că viceprimarii vor fi: Găleată, organizatorul de concerte electorale pentru EBa, cu bani daţi de Lungu şi Corneliu Vornicu, traseist politic recunoscut.

marți, 12 iunie 2012

Mercenari şi boschetari de presă. Unii trişti, alţii şomeri

Pentru Flutur acest slogan a devenit realitate. Primul comentariu de acolo este semnat de boschetarul presei sucevene. Acesta tocmai a rămas şomer. Am fost primul care i-a urat Drum bun! şi sunt mândru de asta. La cât a lins, doi-trei ani poate fi şomer fără să o simtă.

miercuri, 6 iunie 2012

Nătărăii de la Todireşti - basm electoral

A fost odată ca niciodată, pe când Fluturele se pregătea să zboare, în comuna Todireşti din judeţul Suceava, o mână de nătărăi care s-au apucat să candideze pentru primăria comunei cunoscută în orice colţ de ţară după ce formaţia de bagabonţi BUG Mafia a luat o bătaie soră cu moartea şi maşinile le-au fost farmate acolo. Comuna cuprinde următoarele sate: Todireşti, Soloneţ, Părhăuţi, Sârghieşti şi Costâna.