duminică, 29 iulie 2012

Interculturalism şi securism

În timpul protestelor noastre, INTERCULTURALISMUL este o certitudine, nu o masturbare publică de tipul Intercoolt. Noi integrăm ţiganii prin proteste, nu prin sport (mâncare, băutură şi distracţie) la Conacul Domnesc, dar fără ţigani, cum face Androhovici.

duminică, 22 iulie 2012

Cu ce-l are la mână generalul Şalar pe senatorul Mârza?

Duminică, 22 iulie 2012, a avut loc la Suceava un miting în care s-a strigat Jos Băsescu! Pe la ora 15, a început să se adune lumea, care nu venea din oraş, ci era adusă de prin judeţ. Aproape toţi au coborât din autocare venite de la Iaşi, unde, pentru o apă plată l-au huiduit pe Chior şi pentru un Orbit fără zahăr aveau să facă acelaşi lucu şi la Suceava. Astă iarnă nu ieşeam decât vreo 20 de nebuni, acum era plin. Foarte bine, Doamne-ajută!

luni, 2 iulie 2012

Combatanţii și dezvoltatorii din clanul Găleată au pus Suceava pe harta lumii

Din Grădina Maicii Domnului au răsărit combatanţi de renume universal. Cel mai ilustru dintre toţi e de departe combatantul ezoteric Lorin Fortuna, unanim recunoscut şi apreciat în spectrul vizibil, pe satelitul Selena şi la marginea galaxiei. Pe aspra cale către strălucire galactică mărșăluiesc reprezentanţii clanului Găleată, cunoscut în registrele electronice de la evidenţa populaţiei sub numele Grosar. Deocamdată au doar o anvergură planetară. Acum câteva zile, meritele lor în combaterea la nivel mondial a violenței și a consumului de droguri și alcool au început să le fie recunoscute.