luni, 10 iunie 2013

În atenția prefectului Sinescu

Știu că acest blog se citește și peste drum de Gioni Nep și peste gardul autobazei și lângă stadion. În consecință, aș fi foarte recunoscător dacă l-ați scoate pe cetățeanul care dansează pe mese de la Gloria din activitatea obișnuită și i-ați arăta imaginile de mai jos. Sunt din 08 06 2013.

 
 
 
 
Între Dărmănești și Costâna curge Suceava. Imaginile sunt luate de pe podul care face legătura între cele două localități. O parte a digului de protecție dinspre Costâna este distrusă de multă vreme. Până în prezent nu s-a sesizat nimeni de problemă. În ultima perioadă a plouat cam mult și încă va mai ploua vreo 10 zile. Codul portocaliu pentru precipitații este tot mai des întâlnit. Dacă Suceava se umflă suficient de mult, cam ca în 2008, adică așa
 
 
 
atunci vom avea o catastrofă, adică jumătate din satul Costâna va fi Venezia. Atunci digul a rezistat. Acum e fisurat. În consecință, tovarășe prefect, pune-l pe Șalar, că băieții de la ISU au treabă, să trimită câțiva ciobani de-ai lui cu lopeți, maiuri, hârlețe și saci cu nisip și să repare măcar provizoriu borta aia.
 
PS Pe vremea hoțului hoților, cum îl numea Ponta pe Flutur înainte de KOabitare, exista o duduie sub acoperișul Palatului Administrativ pe nume Elissa Atomei, care stătea cu poza Elenei Udrea pe birou. Din păcate nu are cum să urmeze drumul glorios în politica românească al idolului ei, pentru că în Suceava nu avem nici fotbaliști de Divizia A, nici un Intercontinental cu arabi mulți și nici Cozmin Gușă nu gravitează prin zonă. Să nu-i plângem de milă fiindcă Nechifor are grijă de ea și a făcut-o mare sculă pe basculă pe la cabinetul său. Oare pe birou ține tot poza Elenei Udrea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!