miercuri, 18 decembrie 2013

Fiind băiet din Nicolina, la Suceava miliarde câștig

Mai la vale veți citi povestea unui băiet din Nicolina, cartier al municipiului Iași, care și-a făcut un obicei din a câștiga bani la Suceava. Când spun bani, spun miliarde de lei vechi. Orice posesor de apartament în Iași și client al Băncii Transilvania este un posibil om de afaceri pe bani publici în judeţul Suceava. Poate primi de-a moaca mai mult chiar decât clanul Gâză. Și când te gândești cât a pupat în cur Gâza bâtrână pentru un miliard și jumătate. Hai să vedem ce-i cu firma Focus Event şi cine e în spatele ei.

joi, 12 decembrie 2013

Să fie amendat Ion Creangă!!!

În Povestea Poveștilor de Ion Creangă apare la un moment dat următoarea formulare: "Pula mea, trei bani şi o căruţă de jidani". Urât! Extraordinar de urât! Semnalez pe această cale ambasadei statului Israel în România acest aspect şi-l condamn ferm. Cer ca Ion Creangă să fie amendat drastic şi în acest scop mă voi adresa CNCD. Am încredere neţărmurită în preşurile de acolo şi cum Tăntălăul Bucovinei îl căuta pe Simeon Florea Marian să-l ajute pentru Paşte în Bucovina, așa şi reprezentanţii acelei instituţii total nefolositoare îl vor amenda sever pe neobrăzatul povestitor. Aştept să se pronunţe cu celeritate în această chestiune păpuşea monarhistă prigonitoare de legionari Crin Antonescu şi idiotul util Titus Corlăţean.

miercuri, 11 decembrie 2013

Când o pereche de chiloţi de senatoare valorează mai mult decât un jurnalist

Un jurnalist care stăpâneşte limba româna, specie rară în presa locală suceveană, bagă în seamă o formă de viaţă furajată peste măsură din contribuţia cetățeanului. După ce a colindat toate crâșmele de la poalele Obcinei Mari şi s-a pozat cu nucleul dur al consumatorilor de Adio mamă din județul Suceava, un jenant exemplar al homo sapiens sapiens scos din tomberonul lu' domnu' Dan, a intrat pe uşa din dos în adunătura de vite de pripas cunoscută ca Senatul României. Însă nu s-a oprit aici, ci s-a dus ţintă la casieriile ziarelor colorate, în care apare din când în când şi îmbrăcată. Dan T. Gurtesch a observat acest lucru şi i-a pus în faţă oglinda acestei groteşti şi nedemne reprezentante a poporului suveran.