duminică, 30 martie 2014

În pelerinaj cu mașina primăriei

Nechifor ne arată, zi de zi, tot mai consecvent, că la jumătatea mandatului, şi-a însuşit şi consolidat apucăturile deviant ortodoxe ale lui Gheorghe Flutur. Zilele trecute, am primit cu nespusă bucurie duhovnicească, vestea că pochii şi cotizanţii lor se vor bucura, în acest an electoral, de sfânta lumină adusă de la Ierusalim. Primarii PSD din judeţ au pornit în pelerinaje pe la sfintele mânăstiri din Bucovina, ca să se spovedească, să se spele de păcate şi să umple cutiile milei aflate în posesia sfintelor lăcașe. Aţi observat că Nechifor Cătălin spune mai des Doamne ajută! decât Lungu Ion, fost ungător de rulmenţi la CCH, Asta-i realitatea!?
 
Mai ţineţi minte basmul electoral Nătărăii de la Todireşti? Acolo apare un anume Avram Vasile. Acel cetăţean a ajuns primar al comunei în 2012. În doi ani de mandat a renovat dispensarul din Costâna, ceea ce e, totuși, mai mult decât nimic. Predecesorul său nu a adus nimic comuniăţii. Golănii a făcut însă. A îngropat o ţeavă în Costâna, la care nu s-a înţepat nimeni şi nu curge nimic prin ea. Această treabă va face obiectul unei investigaţii. Revenind la actualul primar de la Todireşti, vă spun că pe 23 martie s-a aflat la Voroneț.
 
Pelerinul social-democrat a folosit pentru deplasare maşina primăriei, nu automobilul personal. Acest Logan joacă, în timpul săptămânii de lucru, rol de taxi pentru angajaţii primăriei şi pentru unii consilieri locali. Pe lângă că e social-democrat, Avram Vasile e şi nătărău-cioflingar. Deşi parcarea mânăstirii Voroneț era ocupată de doar câteva maşini, primarul de la Todireşti nu a plătit 2 lei pentru a parca Loganul în spațiul amenajat, ci a lăsat, la modul neam prost, maşina într-o intersecţie. Trăiască social-democraţia de sub zidurile mânăstirilor bucovinene ridicate de Muşatini! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!