joi, 25 iunie 2015

Flatulenţa oranj zăpăceşte sucevenii

Un celebru și nemernic crescător de peşti îmbătrânit în şantaje împreună cu un regulator de speranţe gazetăreşti, ambii nedibuiţi de ocheanul aburit de trafic de influenţă al organelor de anchetă ale județului, mai tot timpul blege, joacă de ani de zile rolul de spaima semianalfabeților lacomi și grobiani reuniți contra firii în debila clasă politică suceveană. Aceşti mutanţi ai presei libere, a căror chiorăială de maţe a fost botezată pompos Vocea Sucevei, la câte un hram sau sărbătoare, scot la înaintare frunțile lor late, pe care Pedelepra lipeşte tacticos, cu flegmă oranj, câteva smocuri de marafeți căcănii scurşi de pe proeminența PDL înfiptă ritmat și gospodărește în curul vechiului PNL.

Mutanţii sărbătoresc Sânzienele cu o vomă bostănie, din care se ivesc patru mecle: una de pușcăriaș și trei de pușcăriabili. Un penal care a servit Pedelepra patru mandate și i s-a înfundat după ce a ras un spațiu verde din Suceava și nu a plătit salariile profesorilor din comună, grupaţi în jurul unei bicicliste din plutonul lui Donţu, pe motiv că nu i se sculase. Insecta bâzâie momentan mai mult în surdină, că dacă ar ieşi de la firul ierbii, automat insectivorii de la DNA ar trimite-o pentru expoziţie în insectarul de la Beciul Domnesc. Nimeni nu a uitat, deşi unii se mint că da, exterminarea găinilor, raderea pădurilor și belirea pulimii bucovinene. La Bucureşti, Insecta bâzâie încet, la Suceava puţin mai tare şi deja emite pretenţii ca în vremea în care pălmaşii netrebnici ai Pedeleprei i se adresau cu Excelenţă.

Ultima aroganţă a Insectei e să fie implorată să candideze la șefia CJ Suceava, deși acum nacealnicul județului nu mai este ales de cetățeni, ci de vitele care ridică nătâng copita, indiferent că se cufuresc sau nu în doniță. Ultimele două portrete robot par desprinse din bazele de date cu cadre de nădejde ale securității statului sau ale procurorilor de la direcţia penală a aceleiași securități și aparțin locurilor 2 și 3 în topul celor mai detestabili frecători de buhă trimiși de județ în adunătura inferioară a celor mai de seamă găinari cu care se mândreşte naţia. Pe locul 1 e nașul de cununie al trădătorului de țară nominalizat de Bolovan la conducerea SIE. Numirea lui MRUnguent a isterizat masa amorfă a transfugilor plecați aiurea cu palma-n cur pentru a trimite scrisori în care dau lecţii. Da' cât aţi stat pe aici de ce nu ați dat lecții și nu trimiteați scrisori, transfugilor?
 
Din concertul de flatulență oranj oferit de Vocea Sucevei în ziua hramului orașului, observ că locuitorii fostei capitale a statului medieval Moldova află în sfârşit că sunt suceveni și nu bucovineni, cum îi jigneşte Pedelepra în restul zilelor anului cu dispreţ de slugă imperială de odinioară, austriacă acum. E trecută cu litere de-o șchioapă în cartea de ruşine a naţiunii române, dovada celui mai respingător complex de inferioritate cu care Insecta a scârbit o ţară întreagă, atunci când s-a costumat în pădurar neamț, pentru a satisface orgoliul etnic al Hologramei SRI, ajunsă pe aici în campanie electorală, spre marea bucurie a proastelor suficiente care au o părere excepțională despre ele şi în dânsa au văzut ceva între un Mesia civilizator şi un geambaş de copii defavorizaţi şi case săseşti.

O parte dintre aceste fiinţe sublime au îmbrăcat de Sânziene ia românească produsă în RPR, pe care o scot de la naftalină o singură dată pe an şi atunci o utilizează necorespunzător, întrucât își blindează cheptul cu ţâţari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!