miercuri, 18 mai 2016

Iar bâzâie Insecta

La 4 aprilie 1944, americanii au bombardat zona Gării de Nord din Bucureşti. Au ucis 2942 de civili aiurea, fără nicio justificare. În acea operaţiune au pierdut 10 avioane. Memoria aviatorilor căzuţi ucigând civili este sfinţită de mitici, balcanici şi urmaşii fanarioţilor prin două monumente: unul realizat în 2002 în Cişmigiu şi altul în 2006 în zona Kiseleff. Civilii morţi nu sunt comemoraţi prin niciun monument. Mai balcanic, mai slugarnic, mai obedient decât miticul e, declarativ, transilvăneanul şi faptic bucovineanul. În articolul precedent vă spuneam de acel scârnav de la muzeu, slugă a tuturor regimurilor politice care, pentru a-şi ilustra ataşamentul faţă de ocupantul austriac, a fost în stare să pună stema Imperiului Austro-ungar pe o clădire publică a României independente.

Gheorghe Flutur mi-a dat un imbold de a ieşi la vot pe 5 iunie, l-a pus pe loc eligibil pe slugoiul său de la Gura Solcii, generalul care s-a făcut preş la picioarele lui în 2012 şi, în mare, prin exces de zel scârbos, l-a făcut să piardă conducerea judeţului Suceava. Cătălin Nechifor mi-a transmis că e cel mai bine să stau acasă. Dacă data trecută nu l-am putut vota pentru că am fost în altă localitate, acum oricum e o listă şi el nu are nimic împotriva a ceea ce face acel CaCa întârziat la muzeu şi în tot judeţul, ba chiar se mândreşte cu acele realizări antiromâneşti.

Ghici cine a fost primul vizitator al Muzeului de Istorie al judeţului Suceava, poreclit “Muzeul Bucovinei, încă nedeschis publicului? Ambasadorul Austriei în România, desigur. Acesta a apreciat foarte mult stema imperiului pusă pe clădire. Scârnavul CaCa l-a consultat dacă mai are ajustări de făcut la premărirea ocupaţiei şi dacă are voie să mai păstreze ceva din istoria Moldovei sau să arunce la coş toată expoziţia “comunistă” care “mitiza” istoria noastră de rahat, în care adevăraţii civilizatori sunt austriecii. Ştiţi vomele astea, unii dintre voi le aruncaţi pe negândite atunci când vă lăudaţi în faţa altor români că strămoşii voştri au avut stăpâni mai şmecheri decât au avut strămoşii lor. Dacă în Bucureşti autoritatea supremă în materie de orice e ambasadorul SUA, la Suceava e ambasadorul Austriei. Simbolica afişare a lui Nechifor cu acest individ m-a făcut ca pe 5 iunie să evit secţia de votare.

Să nu pară mai prost, Flutur a trântit pe afişul său electoral eterna flegmă Bucovina. Ca orice CaCa întârziat şi el visează să fie sluga Vienei. Este, dar visează să fie prima între slugi, cum a mai fost. O tot arată în defavoarea demnităţii naţionale şi în constanta umilire a românilor, doar el a stârpit păsările de curte din câteva judeţe şi a eradicat micile afaceri locale din aria prelucrării lemnului. El a fost primul care ne-a adus pe cap termitele austriece, afacere preluată mai apoi de mafia PSD, trecută la clanul Băsescu şi astăzi gravitând în jurul lui Iohannis. Când a venit în campanie electorală pentru prezidenţiale la Suceava săsălăul hoţ de care tocmai am amintit, iubitorul de folcloriste s-a deghizat în pădurar neamţ de secol trecut, deşi a lucrat la Direcţia Silvică Suceava, adică a fost angajat al statului român. Atunci când hoţul de case a fost adus la Cotroceni de valul provocat de securiști, Flutur s-a pus în genunchi şi a bătut mătănii, mulţumind lui Dumnezeu că foarte bogaţii lui prieteni nu vor fi întrebaţi nimic de procurori. Dovezile de antiromânism sunt multe la Gheorghe Flutur şi incredibil de scârboase. Dintre liberalii mai vechi sau mai noi, doar MRU îl întrece.


Mă întreb de ce un asemenea om, care fuge de şi desconsideră tot ce e românesc, doreşte să fie demnitar al statului nostru şi nu s-a dus alături de restul familionului la produs în Germania? Răspunsul e simplu, ni-l vor spune procurorii. Dacă pe filiera Boc-Blaga nu are de ce să-şi facă griji, pentru că DNA-ul e condus de tatăl Luluţei, vechi prieten al lui Blaga, pe partea de învârteli făcute cu Udrea, Flutur cam tremură şi de acolo i se va trage.
 
Rog lipitorii de afişe PNL să-mi dea şi mie câteva cu moaca lui Flutur, pentru că doresc să schimb faţa veceului meu tradiţional bucovinean. Luhan nu mai spune nimic, nu mai ajută nici micţiunea şi nici defecţia, a rămas doar un fost protejat al clanului Băsescu trimis acasă să fericească bucovinenii cu inteligența-i colosală, materializată în operaţiunea de căutare şi aducere în biroul lui Flutur a celui mai mare folclorist român, Simion Florea Marian. L-a căutat cu două maşini şi l-a găsit la doi metri sub pământ la Pacea, unde se odihnește de mai bine de un veac. Între altele, salut decizia IntermediaTV de a-l lăsa pe Măgarul Şpăgar, tocmai în cea mai profitabilă campanie electorală, fără spaţiu de propagandă pe sticlă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă eşti prost, nu te băga!