miercuri, 25 aprilie 2012

Cum se pune un panou cu LED-uri pe faţada unei clădiri istorice

În Suceava, măgăriile care insultă cetăţeanul plătitor de taxe sunt la ordinea zilei. De actualitate este ocuparea în stil ţigănesc a unui trotuar din centrul târgului de terasa crâşmei clanului Lungu. Apoi ne amintim cum pe toată faţada Casei de Cultură tronau mash-uri cu Hemoroizi, fisuri anale ... şi mai apoi cu moaca beţivanului naţional, care speria copiii mici ieşiţi la joacă. Să nu uităm nici de puşcăriabilii de la PSD.

Zilele astea a apărut pe faţada uneia dintre cele foarte puţine clădiri istorice din Suceava un panou afişor cu LED-uri. Clădirea cu arhitectură art nouveau a fost retrocedată unui avocat pe nume Karl Schorr. În momentul în care a fost elaborată lista monumentelor din oraş, clădirile care erau revendicate şi care nu aveau situaţia juridică clarificată nu au fost incluse. Acum această construcţie are situaţia juridică clară, deci e foarte normal ca ea să intre pe această listă. Aştept ca Direcţia de Cultură să facă demersurile necesare.

În catastiful digital al autorizaţiilor locale de construire, ce găsim?
Ce hram poartă New Times Media SRL?

Deci avem o fabulă cu Măgaru' Şpăgar şi Porcu' Grizonat. Aceste personaje şi-au pus cu complicitatea CAP-istului de la Prelipca panou cu LED-uri pentru a suge mulţi mulţi bani de la partidele politice în campania electorală care vine. Astfel, sucevenii aflaţi în parc vor fi agresaţi cu moacele cozilor de topor şi intoxicaţi cu minciuni de pe peretele acestei clădiri istorice.

Observ că băieţii ăştia cu leasinguri plătite de Mârza şi dotaţi cu tehnologie ultimul răcnet pe piaţă de Flutur, se mişcă bine şi gura lor suge de la mai multe ţâţe. Totuşi, la capitolul tupeu, indignare şi poale-n cap, Măgarul Şpăgar bate pe oricine în judeţul ăsta. Ce e mai făcut moralistul Bucovinei în ultima perioadă, adică după ce a concediat-o pe Şlemco de la Crai Nou, pentru că a scris cum Lungu a fost huiduit de oameni la o trompetă de Revelion? S-a apucat de spălat morţii pe la Câmpulung Moldovenesc până şi-a luat un 4x4 şi ca să facă bani de seminţe maneliştii i-au lipit cu flegmă bancnote pe frunte, a renunţat la partea sa din crâşma de pe Mihai Viteazul, unde nevastă-sa l-a prins cu mătărânga învârtoşată în cavitatea bucală a unei angajate în toaleta stabilimentului şi îşi face încălzirea pentru o nouă campanie electorală care-i va reumple conturile.

Mai amintim că amplasarea panoului pe această clădire nu e întâmplătoare, relaţiile dintre avocat şi spălătorul de morţi de Liga I fiind cel puţin amicale, pentru că la un moment dat promotorul maneliştilor locali îşi avea mustăria în acest edificiu.

Actualizare: Din ultimele informaţii transmise de către cititori, se pare că spaţiul de pe podul tehnic de peste Suceava din zona bazarului, pe care sunt expuse tot felul de reclame, a fost închiriat de la Termica tot de aceste personaje de fabulă şi mălaiul le curge tot lor în conturi.

3 comentarii:

  1. P'asta n-o mai ştiam. Se distruge complet oraşul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati-l liber pe Breivik sa vina si-n Suceava noastra, ca ar avea material !

    RăspundețiȘtergere
  3. Camil,vezi ca in spatele Muzeului de stiinte naturale,in spatiul "Underground" unde nu cu mult timp in urma se afla o terasa decenta,cu mese si scaune comode ,cu o muzica pentru oameni cu IQ-ul peste media manelistilor,se afla acum o carciuma+bufet+birt+kakastoare din dosul garii,decorata ca la Vicovu-de-Sus,locanta pe care a pus mana feciorul natang a lui Dragos Juravle...Cand se mai desfasoara cate o editie de "Produs in Bucovina",cu gheretele alea care seamana cu wc-urile ecologice,in care se vand carnati vopsiti si catrinte kitsch pentru proaste pedeliste,combinatia de imagine este letala...

    RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!