joi, 24 ianuarie 2013

Clubul celor căutaţi în preajma unor date importante

Aflaţi că Ceauşescu nu a murit. Dacă ai contacte cu mişcarea naţionalistă din România, indiferent dacă faci sau nu faci parte din Noua Dreaptă ori Noii Golani, ai participat sau nu la acţiuni, marşuri, campanii de tipul Basarabia Pământ Românesc sau Eroii Nu Mor, ai lipit sau nu afişe şi abţibilduri cu Basarabia E România sau cu mecla lui Codreanu, eşti automat inclus pe lista celor care intră în vizorul securiştilor şi oamenilor legii. Eşti un factor de risc. Un pericol pentru miliţianul care o bate-n cap toată ziua şi pe care-l trimite 2:15 la făcut hârtii şi note despre elementele antisociale.

În preajma zilelor cu puternică semnificaţie pentru neamul românesc, cum ar fi 24 ianuarie, 27 martie şi 1 decembrie, se activează tot felul de miliţieni, jandari şi securişti. Aceştia îi sună sau îi caută personal pe cei aflaţi pe listele lor şi-i întreabă ce vor face pe data cutare, dacă vor merge nu ştiu unde, cu cine se vor duce şamd. Da' ce-i tot fute grija pe ei ce fac nişte OAMENI LIBERI? Ştim că suntem supravegheaţi, ştim că unii dintre noi sunt infiltraţi şi toarnă tot, dar mai scutiţi-ne cu hărţuirea şi interesul vostru. Dacă aveţi ceva de aflat, faceţi-o prin metodele învăţate la voi în aparatul represiv, nu prin abordare directă.

Ştiu exemplul unui cetăţean urmărit de prin 2006 şi contactat regulat de prin 2008. De exemplu, dacă stai prin campusul USV, eşti student necăminist, lucrezi acolo sau ai contacte cu organizaţii studenţeşti, atunci poţi fi sigur că vei fi căutat de comisarul Matei sau de subalternii săi, indiferent că ai cetăţenie română, moldovenească sau ambele.

Şi oare de ce când bei o apă plată cu lămâie cu un securist sau o bere la halbă cu un miliţian, aceştia se întreabă da' la noi de ce nu avem o mişcare naţionalistă adevărată? Uite de asta, mă boilor, că speriaţi voi lumea cu apucăturile voastre ceauşiste. Probabil asta şi doriţi. Ştiu o grămadă de persoane care s-au retras din diferite campanii tocmai pentru că au fost căutate de miliţieni, de jandarmi şi de securişti. Ştiu că pentru voi e mult mai bine ca tinerii să se implice în lăbării de tipul Suceava citeşte, Free Hugs, Integrarea ţiganilor prin sport, Muzică antiviolenţă şamd.

Nu e nimeni sub control judiciar, aşa că vedeţi-vă de ciolanul cu fasole şi nu mai căutaţi lumea pe acasă. Dacă veţi mai continua vă veţi trezi cu plângeri penale pe numele voastre! Îi rog pe toţi cei căutaţi în cămine, la locul de muncă, acasă, la şcoală, pe stradă sau telefonic să scrie aici cine i-a căutat şi sub ce pretext.

Un comentariu:

  1. Ieri, eram la munca. Ma suna ai mei de-acasa, cica am fost cautat de seful de post (din Fratautii Noi). A intrebat fraierul de mine, unde sunt, unde stau, ce fac... Bla, bla, bla, ... Si cica sa ma sterg de pe listele "partidului" Noua Dreapta, ca le fac probleme :-j
    Si ca o gluma militieneasca.... le zice alor mei sa-mi transmita sa ma insor, ca poate asa ma las de treburile astea...

    RăspundețiȘtergere

Dacă eşti prost, nu te băga!